FRI FRAGT VED ONLINE KØB FRA 350 KR. Levering 1-2 hverdage

KOM GODT FRA START SOM FAMILIE

Udsolgt

Levering 1-2 hverdage. Fra 29 kr. Gratis ved køb for min. 350 kr.

 

Go’ Samtale om at blive forældre er en enkel hjælp til at få talt med din partner om de glæder, følelser og forandringer, der følger med at blive en familie.

God kommunikation gør det nemmere for jer at passe på jeres parforhold og stå sammen om familielivets udfordringer.

Æskens 30 samtalekort er inddelt i tre kategorier: Familieværdier, Parforholdet samt Tro & dannelse.

Hvert kort har et tema og tre spørgsmål, der åbner samtalen op.

Samtalekortene er udviklet i samarbejde med den folkekirkelige organisation 'Børn i kirken'.

(NÆSTEN) ALT FORANDRES

Når man bliver forældre, forandres tilværelsen radikalt. Det opleves oftest fantatisk, men samtidigt udfordrende. For både store følelser, nye rutiner, manglende søvn og bleskift fylder.

Som par har man ekstra brug for hinanden i denne fase af livet. Brug for at hjælpes ad. Brug for at kunne mærke hinanden. Der er der meget på spil i parforholdet!

Og derfor er det godt at tage sig tid til at få talt sammen både om de små ting i hverdagen, men også de store og nye ting, der følger med forældreskabet.

DE DYBE SPØRGSMÅL

De små ting i hverdagen kommer let til at fylde alt, når man bliver familie. Men det er oftest dybere spørgsmål, som er afgørende for, hvilken familie man udvikler sig til, og om man lykkes på den lange bane.

Go' Samtale om at blive forældre giver ingen svar. Men de 30 kort hjælper jer til at få talt om, hvad der er vigtigt for jer, og hvordan I skaber et hjem, hvor der er tryghed og trivsel for alle.

ANDRE UDGAVER

Sold out

Sold out

Sold out