FRI FRAGT VED ONLINE KØB FRA 350 KR. Levering 1-2 hverdage

Om

BAG GO' SAMTALE

Go' Samtale er udviklet af det danske Simply Family ApS. Vores vision lyder: Vi arbejder for trivsel og styrkede relationer i familier ved at udvikle produkter, der fremmer nærvær, sammenhold og gode vaner.

 
Simply Family - Go' Samtale


Simply Family udgøres af Ann Charlotte Nørremark (gift, mor til tre, Cand. pæd. i pædagogisk antroplogi) og Johannes Thomsen (gift, far til tre, kommunikations- og projektleder).

I hver vores familie oplever vi dagligt et behov for at arbejde bevidst med vores trivsel og relationer. Det kommer sjovt nok ikke af sig selv:-) 


HISTORIEN

I 2017 var Johannes ved at rydde op i sine tre børns legetøj. I bunkerne faldt han over et gammelt sæt Sorteperkort. Tanken var først at smide kortene ud. Da han i længere tid havde overvejet, hvordan de i familien kunne tale mere med hinanden, tog han i stedet en sprittusch og skrev ca. 30 af livets vigtige ord og begreber på kortene.  


Gennem en periode brugte familien kortene ved nogle af deres aftensmåltider. Børnene kappedes om at trække et kort, og så forsøgte de ellers at definere og stille hinanden nysgerrige spørgsmål inden for emnet. Samtalerne var af varierende længde og kvalitet, men gav alligevel en oplevelse af dybere indsigt i hinandens tanker, følelser og holdninger. Nærværet omkring måltidet steg!

Efter denne spæde begyndelse udviklede Ann Charlotte og Johannes sammen en demoversion, hvor der ud over kortets emneord var skrevet 3 hjælpespørgsmål. Testversionen blev afprøvet i 23 familier og konceptet rettet til.


Gennem samarbejde med de dygtige folk i grafik- og designbureauet FRIDAHJOHS blev designlinjen og de mange illustrationer udviklet. 

Go' Samtale familieudgaven var Simply Family's første produkt. Det blev bragt på markedet i juni 2019.