FRI FRAGT VED ONLINE KØB FRA 350 KR. Levering 1-2 hverdage

Om

BAG GO' SAMTALE

Go' Samtale er udviklet af det danske Simply Family ApS. Vores vision lyder: Vi arbejder for trivsel og styrkede relationer i familier ved at udvikle produkter, der fremmer nærvær, sammenhold og gode vaner.

 
Simply Family - Go' Samtale


Simply Family udgøres af Ann Charlotte Nørremark (gift, mor til tre, bosat i Skjern, Cand. pæd. i pædagogisk antroplogi) og Johannes Thomsen (gift, far til tre, bosat i Brabrand, kommunikations- og projektleder).

I hver vores parforhold og familie oplever vi dagligt et behov for at arbejde bevidst med vores trivsel og relationer. Det kommer sjovt nok ikke af sig selv:-) 


HISTORIEN

I 2017 var Johannes ved at rydde op i sine tre børns legetøj. I bunkerne faldt han over et gammelt sæt Sorteperkort. Tanken var først at smide kortene ud. Da han samtidigt i længere tid havde overvejet, hvordan de i familien kunne tale mere med hinanden, tog han i stedet en sprittusch og skrev ca. 30 af livets vigtige ord og begreber på kortene.  


Gennem en periode brugte familien nu kortene ved nogle af deres aftensmåltider. Børnene kappedes hurtigt om at trække et kort, og så forsøgte de ellers at definere og stille hinanden nysgerrige spørgsmål inden for emnet. Samtalerne var af varierende længde og kvalitet, men gav alligevel en oplevelse af dybere indsigt i hinandens tanker, følelser og holdninger. Pludselig blev der talt om andet end arbejde eller seneste video på YouTube. Nærværet omkring måltidet steg!

Efter denne spæde begyndelse udviklede Ann Charlotte og Johannes sammen en demoversion, hvor der ud over kortets emneord var skrevet tre hjælpespørgsmål. Testversionen blev afprøvet i 23 familier og konceptet rettet til.


Gennem samarbejde med de dygtige folk i grafik- og designbureauet FRIDAHJOHS blev designlinjen og de mange illustrationer udviklet. 

Go' Samtale familieudgaven var Simply Family's første produkt. Det blev bragt på markedet i juni 2019. Et år senere kom parudgaven, som er den mest solgt æske, og sidenhen endnu flere forskellige udgaver

I dag har mere end 1% af alle danske hjem en æske Go' Samtale og nogle af udgaverne er udkommet på andre sprog. Men drømmen er stadig den samme, nemlig at vi alle må trives godt i vores nære relationer.